Sunday, October 5, 2014

what,why,when


I cant understand what exactly happen, sometimes rasa macam sumpahan pun ada. Hmm. Mcm lebih2 pula di sana kan.
Ok anyway, lately nie. Ok bukan,since aku start kerja kalau nda silap lah. Everything is change!! Dengan sekelip mata, macam petik jari sekali terus semuanya berubah. I just cant understand apa sebenarnya yang jadi.
Bila rasa macam nie buat aku rasa macam mau balik time study dulu, what im worry about cuma perbelanjaan time study but now semuanya bercampur sampai aku sendiri nda faham. Complicated sangat mau explain!
Paling senang mau cakap, aku prefer mau sambung study bkn sebab aku nda mau kerja tapi study is much better. Dengan kelulusan yang aku ada sekarang still blm mencukupi bagi aku. In Shaa Allah, ada rezeki aku teruskan niat ini.
Next is, congrates to all my friends yang bakal menjadi isteri dan suami. Im happy for all of you. Rasa mcm trend pula sekarang bila kawin muda, tapi lagi bagus la ikut kemampuan. Allah s.w.t suda menjanjikan rezeki selepas kahwin itu lagi luas, jangan risau bagi yang kahwin muda yer. Thank you  juga dgn doa2 kamu untuk aku. Permudahkan juga untuk aku betemu jodoh. Oh may! Statement itu!
Im supposed to sleep now sbbnya besuk bz dengan persiapan kenduri, bkn kenduri kahwin yer, kenduri doa selamat.
Till we meet again bloggers.

Love&kiss H.A

No comments:

Post a Comment