Saturday, January 7, 2012

Tahun baru, Semester baru, Azam baru

hye2 blogger! pertama sekali aku mau ucapkan selamat tahun baru dengan korang... hope korang dis year dimurahkan, dirahmati oleh Allah s.w.t.. dan lagi penting sukses dalam hidup.. :))

Sambutan Tahun Baru kami macam tahun-tahun yang sebelum nie juga la.. panggang2 ayam and daging kambing ,sosej.. itu jak la aktiviti yang kami buat tiap2 new year.. cuma yang membezakan tahun nie dengan tahun-tahun yang sebelum nie adalah... aku bwa MY MAN aku sambut new year di rumah... FYI, ini la satu2nya lelaki yang parent aku suka.. Before nie semua kena reject.. tapi aku nda kesah sangat la kenapa durang kena reject cuz aku tau parent aku mau aku cari orang yang betul bukan setakat untuk becinta-cintun seja.. lagi pun parent aku suka sebab gaya dea yang hormat orang tua, korang bule tengok yang dia lagi sopan bebanding aku.. haha! and also fifi kawan aku juga celebrate dengan aku.. biarpun dorang nda dapat stay bermalam di rumah aku tapi aku cukup happy cuz durang sanggup juga mau datang pegi rumah aku yang nda seberapa nie...


sekarang nie aku sudah masuk sem 2 .. hehe... macam aku nda rasa masa tue bejalan... dari 19 disember 2011 lagi aku sudah start sem 2.. alhamdullilah,result last sem memuaskan hati family dan aku sendiri. InsyaAllah kalau boleh aku mau kasi naik lagi pointer aku nie.. itu azam baru aku.. kahkahkah! sem baru nie besakla subject pun ada juga la yang killer.. contoh subject aku yang killer, Financial Management, Business Statistic, Principle Marketing and Multimedia Interactive... nda apa.. aku try untuk master dalam semua subjek2 dis sem.. InsyaAllah.. :))


tahun nie aku ada azam yang perlu ditunaikan.. memandangkan tahun lalu aku teda buat azam baru atas alasan-alasan yang tidak dapat dielakan..so, tahun nie aku harap aku dapat tunaikan azam aku tue.. doakan kejayaan aku k.. hehe.. aku pun doakan semoga segala azam.impian,hajat yang kamu mau tunaikan tercapai... InsyaAllah.. jika Allah s.w.t memberikan keizinan..

maybe this year aku jarang update blog aku nie cuz rumah sewa yang aku tinggal sekarang tidak ada wifi... juz kalau aku pulang papar jak aku dapat online sampai aku rasa boring.. kalau lah rumah aku nie bersebelahan jak dengan kolej nda payah la aku susah-susah cari tempat tinggal... hehe.. hidup bedikari la konon kan...

apa-apa pun see u'll later.. xoxo!!

No comments:

Post a Comment