Saturday, January 21, 2012

Miss Sylvia Ojihi@Joe

i'm gonna miss you.. since dia cakap yang this week last suda dia mengajar rasa macam muka aku nie kena tampar bha.. yah! tamparan hebat and aku betul-betul x boleh terima. Miss Sylvia adalah seorang lecturer yang paling terbaik dan terhebat untuk aku. nda pernah aku rasa best belajar nie,tapi dengan miss nie aku rasa best sangat mau belajar. setiap apa yang dia terangkan aku paham and paling penting time kelas dia last semester 1x pun aku x pernah x datang. aku hargai setiap masa yang dia ajar.. setiap apa yang dia bagi dia ikhlas,maybe pasal tue la student MMC sayang gila dengan miss nie. rasa sedeh pula bha.. even kami DMG2/2011 nda lah telampau lama dapat belajar dengan miss,tapi kenangan and apa yang dia ajar tue langsung x pernah kami lupa.. pasal miss nie juga la aku boleh pass exam financial accounting aku.. macam nda pecaya nie.. hehe.. tapi itu lah kenyataannya.. so,korang mesti dapat imagine sudah kan cam na bestnya lecturer aku nie mengajar.. nda pernah aku dengar 1 orang di antara student yang dia ajar cakap lecturer nie memboringkan. kemarin last la dia ajar kami. and pesanan terakhir dia cakap dia suru kami 1 kelas ikut step kalau mau cari jawapan business statistic. 


rasa macam ada kekurang suda di kolej. teda suda miss lawa and cute di kolej.. 

kenangan yang paling kami 1 kelas nda dapat lupa pasal miss sylvia nie bila miss bagi kami quiz tiba-tiba.. hehe.. kami 1 kelas memang suka "take 5" maksudnya rehat la bha nie.so, kawan aku c jiejie nie sound miss mnta take 5 padahal belajar belum pun sampai 2 jam, oleh kerana itu la miss sylvia on the spot bagi quiz.. sampai sekarang teda 1 urang pun berani suda minta take 5 sejak kejadian tersebut.. :))

aku rasa teda sorang lecturer pun dapat ganti miss sylvia dalam hati kami semua.. gelaran THE BEST LECTURER tue memang sesuai dengan miss nie.. kami akan rindu trademark miss sylvia time mengajar, "at the end of the day", "amboi,amboi", "basically".. 

uuuuwwwwwaaaaaaaaaa~!!! :'( sedih sangat lahh.. aku sangat emosi malam nie..

seriously, aku mesti rindu miss nie nnti.. terima kasih atas segala ilmu yang miss bagi dengan kami semua.. setiap apa yang miss pesan dengan kami,kami xkan lupa.. <3 and miss her always even dia x mengajar di kolej kami lagi.. :')






miss hamidah,miss sylvia,miss rahimah and tamara.

nie jak picture yang aku dapat dari laman sosial FB kolej mmc sabah..




No comments:

Post a Comment