Wednesday, January 25, 2012

Macam Lalat bha!

entry kali nie aku mau kasi ingat kepada semua lalat jelmaan manusia, bawa2 la tolong jangan mengacau.. tuhan kasi jadi kamu manusia tue dengan keistimewaan tersendiri bha.. jangan la bha mau menyibuk hal urang nie.. nda malu ka?? hmmm.. aku rasa memang orang nda tau malu jg bha nie.. memang selalu cam tue..

Ini mengenai seorang lalat's yang x cukup dengan kau guna FB sendiri comment tempat abang aku, then kau pegi guna lagi FB anak kau untuk kasi puas hati kau cakap macam-macam di FB abang aku.. as i know la kan, abang aku nda kacau kamu sekeluarga tapi aku rasa kamu sekeluarga nie yang payah betul mau tengok orang lain senang bha nie, ada jak mau di cakap.. tolong lah, manusia bha kami nie,ada hati and perasaan.. hey! kalu mau main-main pun kasi kena dengan caranya bha, bukan juga  kami nie sensitive sangat sampai kena bawa begurau pun mau marah,tapi kalau suda kau cakap bikin orang sakit hati baca pun nda buleh juga kan.. itu mulut macam payah betul kan bahasanya mau di jaga.. nda rasa diri tue macam lalat ka? di mana-mana jak ada.. pantang bau sikit suda datang tanpa diundang..

sometimes aku heran dengan sesetengah manusia yang mau sibuk pasal hal aku nie bha.. kalau ko setakat add FB aku then mau tengok-tengok gambar aku, lepas tue kau kutuk sana sini di gambar aku tue, lantak kau la bha. aku nda peduli, even kalau kau mau kasi heboh sana sini pun  AKU LAGI NDA PEDULI at least kau suda kasi popular aku dengan cara bangang kau tue! annoying bha cara kau tue.. ada lagi dengan guna cara lain sebab takut kedapatan kau pegi add orang-orang terdekat dengan aku janji kau dapat tau apa kisah terbaru aku.. bro,cara lama bha tue.. orang nda pakai cara tue lagi okei.. please, just leave me happy with my own life.. aku nda peduli pasal kamu so for what kamu mau tau pasal aku? supaya kamu happy bila tau aku kecewa,sedih dengan hidup aku yang penuh dengan masalah? kalau itu yang kamu mau, kenapa nda tanya aku sendiri jak? takut? BODOH! that's the only word yang ngam dengan kamu.. got it?!

MIND YOUR OWN BUSINESS lah k !

and my last advised for all LALAT'S a.k.a STALKER  nie , your all SUCKS! LIVE ON YOUR STUPID ASSHOLL WORLD  lah biatch!

sakit tak saye cakap? hahaa!

kali nie aku nda peduli kalu kena ceramah oleh my man kerana bahasa yang aku yang sangat kesat pada malam nie.. i know he will understand.. :))

No comments:

Post a Comment